Maanantain hiihto

 

Kävimme tänä maanantaina (7.4.) hiihtämässä Valaistulla Ladulla. Hiihdimmehajanaisena ryhmänä 1,7 kilometrin pituisen ladun päästä päähän.Hiihtäminen oli ainakin aluksi vaikeaa, mutta kun muistin käyttää rytmiä,siitä tuli paljon helpompaa. Ainakin minun mielestäni tämän kappaleentahdissa on todella mukava hiihtää: https://www.youtube.com/watch?v=MYnqCy3ZieE Se ei ole liian nopea eikäliian hidaskaan.

En tiedä paljoa siitä, mitä muut ladun päähän hiihtämisenjälkeen tekivät; jäin nimittäin lepäämään ladun toiseen päähän.Lepääminen oli todella mukava kokemus. En muista, milloin viimeksi olisiollut niin rauhallista.Lähdin sieltä noin 15 minuutin lepäämisen jälkeen hyvin virkeänä.Hiihtomatka oli varmasti rankka, varsinkin 50 metrin ylämäki.Tulin pian muiden luokse ja näin heidät harjoittelemassa hiihtoa yhdelläsuksella. Olin itsekin lähtemässä mukaan, mutta opettaja käski minunlevätä.

Harjoitusten jälkeen aloitettiin vapaaehtoiset sprinttikisat. Itse enniihin viitsinyt osallistua, koska en nauti pikahiihdosta.Sprinttikisojen jälkeen lähdimme hiihtäen takaisin kouluun. Koulussa olijatkuvasti sellainen tunne, että kohta olisi ruokailu. (Syömme lounastalähes aina liikunnan jälkeen) Olimme kuitenkin pitäneet liikunnan vastaruokailun jälkeen, joten lähdimme musiikkiluokkaan oppitunnille.

 

Mainokset

3 ajatusta artikkelista “Maanantain hiihto

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s